gfxgfx
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
 
gfx gfx
gfxgfx
 
Members, please note that our guidelines are located here.
 
gfx gfx
gfx
484586 Posts in 28410 Topics by 2464 Members - Latest Member: austinrobert July 14, 2020, 12:55:13 AM
*
gfx* Home | Help | Calendar | Login | Register | gfx
gfx
The Gaming Universe  |  The Archives  |  Archived Projects  |  Open Zelda  |  OZ Help (Moderator: red_team316)  |  My Quest Goes blurry
gfx
gfxgfx
 

Author Topic: My Quest Goes blurry  (Read 3551 times)

Offline lordmykel

  • Adept
  • ***
  • Posts: 81
    • View Profile
My Quest Goes blurry
« Reply #15 on: August 08, 2010, 09:30:12 PM »
ok, you might think me stupid through this, but how do i do that?
I looked for a screen capture button or anything like that, and no dice.

Remember, i don't understand computer terms very well. I merely use the CPU for facebook and open zelda.

Offline Khatuni

  • Executive
  • ***
  • Posts: 1,007
    • View Profile
My Quest Goes blurry
« Reply #16 on: August 08, 2010, 09:36:23 PM »
There should be a button on your keyboard that says PrintScreen, PrtSc, or something alike. Push that and paste in Paint. Then save the image and use Additional Options --> "Attach" when you're replying.

Offline lordmykel

  • Adept
  • ***
  • Posts: 81
    • View Profile
My Quest Goes blurry
« Reply #17 on: August 08, 2010, 10:12:09 PM »
One file is too large.
Each file exceeds 300 KB.

That's troubling.

Offline Khatuni

  • Executive
  • ***
  • Posts: 1,007
    • View Profile
My Quest Goes blurry
« Reply #18 on: August 08, 2010, 10:15:17 PM »
Save them as .jpg.
If it's still too large, you can resize the image in Paint.

Offline Aliem

  • Ț̼͍̩̹̥̞̩̖͝ ̺̰̟͝s̸҉̜̜̘̥̥̤̬͓͔̰͔̩ͅ ̴̡̭̪͍͇̕c̦̀̀͡ͅ&
  • Advisor
  • Messiah
  • *
  • Posts: 13,311
  • Oh hai Mark
    • View Profile
My Quest Goes blurry
« Reply #19 on: August 08, 2010, 10:27:29 PM »
Or register an account at tinypic.com and post the links here.

Offline lordmykel

  • Adept
  • ***
  • Posts: 81
    • View Profile
My Quest Goes blurry
« Reply #20 on: August 08, 2010, 10:27:29 PM »
alright. Let me try and see if I did this correctly...(never done anything like this before, so...)

The first three pics are pics from the QD (What do you think of those couple screens?)

The fourth, however, is the screwup that OZ takes when I start the quest in OZ.
Is there a way to get rid of that?

P.S: I'll need to reply 4 times to get each pic to you.

Offline lordmykel

  • Adept
  • ***
  • Posts: 81
    • View Profile
My Quest Goes blurry
« Reply #21 on: August 08, 2010, 10:28:57 PM »
pic 2

Offline lordmykel

  • Adept
  • ***
  • Posts: 81
    • View Profile
My Quest Goes blurry
« Reply #22 on: August 08, 2010, 10:29:23 PM »
pic 3

Offline lordmykel

  • Adept
  • ***
  • Posts: 81
    • View Profile
My Quest Goes blurry
« Reply #23 on: August 08, 2010, 10:30:45 PM »
pic 4 is the screwup.

Offline Khatuni

  • Executive
  • ***
  • Posts: 1,007
    • View Profile
My Quest Goes blurry
« Reply #24 on: August 08, 2010, 10:34:45 PM »
The first 3 pics show you're using a 32-bit screen resolution. The QD works only on 16-bit. That should remove the strange lines. The last pic looks like there's no background. Can you post a screenshot of that screen in the screen editor?

Offline lordmykel

  • Adept
  • ***
  • Posts: 81
    • View Profile
My Quest Goes blurry
« Reply #25 on: August 08, 2010, 10:44:36 PM »
I can, but how do I switch it from 32-bit to 16-bit?

Offline Khatuni

  • Executive
  • ***
  • Posts: 1,007
    • View Profile
My Quest Goes blurry
« Reply #26 on: August 08, 2010, 10:49:09 PM »
It'd be a lot easier and quicker if you came to this place: http://openzelda.thegaminguniverse.com/chat.php
If javascript asks something, press NO.
« Last Edit: August 08, 2010, 11:11:47 PM by Khatuni »

Offline KingOfHumans

  • Messiah
  • ******
  • Posts: 17,866
    • View Profile
My Quest Goes blurry
« Reply #27 on: August 08, 2010, 11:06:17 PM »
Go to your desktop, go to properties. Then look for a color menu. If it says 32 or 24, change it to 16 bit.
BTW if the QD is open it will crash during the switch.


BTW his AVG blocks him from coming here.


Offline lordmykel

  • Adept
  • ***
  • Posts: 81
    • View Profile
My Quest Goes blurry
« Reply #28 on: August 08, 2010, 11:10:02 PM »
my AVG blocks me from coming where? the chatroom?
I know I must be wasting so much time here when I could be in the chatroom, but no dice. My AVG blocks me.

Offline KingOfHumans

  • Messiah
  • ******
  • Posts: 17,866
    • View Profile
My Quest Goes blurry
« Reply #29 on: August 08, 2010, 11:14:38 PM »
Quote
Control Center > Resident Shield > Uncheck "Turn on Resident Shield protection"?
It should be around there somewhere.... that's all I can say without uninstalling my current AV program and starting AVG.

Can't you turn it off for now?

Or Download MIRC
http://www.mirc.com/

Both ways will get you here.

http://pcsupport.about.com/od/videocards/ht/colorquality.htm
A little help on desktop color changing.

edit:
http://imagebin.org/ (Here's a place to upload temporary images)
« Last Edit: August 08, 2010, 11:17:37 PM by KingOfHumans »

The Gaming Universe  |  The Archives  |  Archived Projects  |  Open Zelda  |  OZ Help (Moderator: red_team316)  |  My Quest Goes blurry
 

gfxgfx
gfx
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines Page created in 0.181 seconds with 21 queries.
Helios Multi © Bloc
gfx
Powered by MySQL Powered by PHP Valid XHTML 1.0! Valid CSS!